Eper mascarpone krémmel így is úgy is...
sponsored links
Mikor még az eper kevés volt... :)
Aztán "voltunk" Szatmáron...:)
És a szülinapi tortám is csakis ilyen lehetett... :D
A recept innen, azzal a különbséggel, hogy babapiskóta helyett keksz-alapot használtam (keksz-szalámihoz hasonlóan). Mascarpone helyett házilag készített sajtkrémet szoktam használni.
(Ez legtöbbször van itthon, mert kenyérre kenni is szoktuk, vajkrémnek pl. fûszerezve. Egyszerûen veszek egy veder bolti friss 20 százalékos tejfölt ( a Kauflandos is kitûnõ, ami 7-8lej), egy szûrõbe borítom, és hideg helyen 12 órát hagyom lecsöpögni. Ez az én házi sajtkrémem.)
(azt mondták a gyerekeim, hogy a korom annyira láthatatlan, mint a tortán az éveim szám :P...a fényképezõgép vakuja nélkül kivehetetlen volt, tényleg !!! :))))))))))) Pedig én várom a 40-et is.