Elõételnek, reggelire, vagy könnyû vasorának, azaz a kedvenc bruschettám

2011-10-20

sponsored links


Az a helyzet, hogy tökéletesen elfogult vagyok a paradicsomos bruschettával, vagy, ha egészen õszinte akarok lenni, akkor azzal az elképesztõen finom paradicsom fokhagyma keverékbõl álló pirítósra való kencébõl, amit én annak nevezzek. Ugyanis mikor Nápolyban jártam totál értetlenül néztek rám, mikor a capresemet olivával, fokhagymával, friss bazsalikommal megspékelve szerettem volna elkészíttetni. Persze, ha az én kiskertemrben is a nap 24 órájában sütne a nap, és olyan zamatos paradicsomok teremnének, mint a szerencsés olaszoknál lehet, hogy én sem folyamodnék ilyen trükkökhöz, addig is azonban számomra ilyen a tökéletes paradicsomos bruschetta.

Hozzávalók:

1 ciabatta
5 db paradicsom
1 marék friss bazsalikom levél
3 gerezd zúzott fokhagymagerezd ...

Folytats a blogon ... edesfogadalom.blogspot.com/2011/10/el...

sponsored links

Keres?s