Elég a húsból!
sponsored links
Szerda este hazafelé a munkából erõs késztetést éreztem - illetve már egész nap üldözött -, hogy karfiolt vegyek és egyek. Beugrottam hát a sarki boltba, s vettem egy szép, nagy darabot. Körülbelül megvolt a koncepció is, de komoly feltételnek szántam magammal szemben, hogy nem állhatok egész este a konyhában. Végül egy gyors leves lett és hozzá egy sós sütemény.
A leves nem mutatta a legjobb formáját a képeken, ezért azt inkább csak írva, míg a süteményt fõként fotókon mutatom meg. Nézzék el nekem.
Karfiol leves
1 kisebb karfiol rózsáira szedve
fél fej vöröshagyma
1 csapott ek liszt
1 ek olaj (repce, természetesen)
só (én 2 ek Hildus-féle házi ételízesítõt használtam) ...
A leves nem mutatta a legjobb formáját a képeken, ezért azt inkább csak írva, míg a süteményt fõként fotókon mutatom meg. Nézzék el nekem.
Karfiol leves
1 kisebb karfiol rózsáira szedve
fél fej vöröshagyma
1 csapott ek liszt
1 ek olaj (repce, természetesen)
só (én 2 ek Hildus-féle házi ételízesítõt használtam) ...