Elég a húsból!

2012-03-26

sponsored links


Majdnem sikerült is totálisan húsmentest fõznöm csütörtökre és péntekre. 
Szerda este hazafelé a munkából erõs késztetést éreztem - illetve már egész nap üldözött -, hogy karfiolt vegyek és egyek. Beugrottam hát a sarki boltba, s vettem egy szép, nagy darabot. Körülbelül megvolt a koncepció is,  de komoly feltételnek szántam magammal szemben, hogy nem állhatok egész este a konyhában. Végül egy gyors leves lett és hozzá egy sós sütemény.
A leves nem mutatta a legjobb formáját a képeken, ezért azt inkább csak írva, míg a süteményt fõként fotókon mutatom meg. Nézzék el nekem.

Karfiol leves

1 kisebb karfiol rózsáira szedve
fél fej vöröshagyma
1 csapott ek liszt
1 ek olaj (repce, természetesen)
só (én 2 ek Hildus-féle házi ételízesítõt használtam) ...

Folytats a blogon ... belvarosikonyha.blogspot.com/2012/03/...

sponsored links

Keres?s