Elvis reggelijének nyomában

2017-09-14

sponsored links

A mogyoróvaj nekem nagy szerelmem, páromnál csak a mogyoróvajas csirke formájában létezett. Szendvicsként egyáltalán nem szerette, amíg ezt el nem készítettem neki. Ezért odavan. ;o)

Két szelet toastkenyeret megkenünk mogyoróvajjal, az egyik felét megkenjük lekvárral (eper, áfonya vagy szeder a legtökéletesebb), a másik felére bacont majd sajtot halmozunk és összefordítjuk a két szeletet.

Szendvicssütõben (a legjobb, ha nem a háromszög alakú formában, hanem a grillezõs részben) sütjük meg. Azon melegen fogyasszuk!



Ne számoljuk a kalóriát... fölösleges, sokkal több, mint amit bármilyen fizikai munkával is meg lehetne indokolni. De zseniálisan finom.

Folytats a blogon ... www.morumotto.hu/2017/09/elvis-reggel...

sponsored links

Keres?s