Elsõ táska

2011-11-12

sponsored links

   
 Hát eljött az a pillanat is, hogy nõi táskát kellett készítenem. Elõször nagyon féltem tõle, a sok apró mütyür miatt, és fõként az alakja miatt. Kutakodtam sokat, ki hogyan készíti. Találtam olyat, hogy betöltés után fekve kivágni, és talpra állítani, de én rettegek a krém lágyulása miatti széteséstõl, aztán olyat is, ahol szinte tömör tészta volt az egész, alig valami fehér kence ragasztónak, na nem, köszi. Fõleg, hogy dobos jellegûnek kellett lennie.
     Kiskuktánál találtam egy "atomkúl" (bocs, Alvinoztunk a gyerkõcökkel :D ) doboskrémet, hát kipróbáltam. Merem állítani, hogy ennél finomabb krémet én még nem ettem, ez valami mennyei lett! Ha valaki evett már jégcsoki néven futó finomságot, akkor kb. tudja, mirõl beszélek. Hûs hatású, azonnal olvadó, nem túl édes csokisság.  A 4 tojásos verzió az én adagom. 
    Végül nem keresgéltem tovább, mentem a saját fejem után, lesz ami lesz alapon. (Furi, de ezek szoktak a legjobban sikerülni, amikor hagyom a kezemet "magától" mûködni.)

    Sütöttem egy adag tésztát a 24*18-as kistepsimben, (normál mennyiségû, alaprecept), és már közben alakult a gondolat, hogy majd hogyan is fogom szeletelni ahhoz, hogy az alak is formálódjon közben. Mikor kihûlt a tészta, négy lapba ...

Folytats a blogon ... dinavilaga.blogspot.com/2011/11/elso-...

sponsored links

Keres?s