Elsõ recept: Fehérboros, krémsajtos brokkolikrémleves
sponsored links
A brokkoli....mint egy festõnek a vászon. Natúr, semleges, de ha "ráfestünk" ezt-azt, lenyûgözõ lesz a végeredmény :) Fehérborral, krémsajttal a brokkoliból egy dús, ízes, (nem sokkolóan) különleges krémleves készíthetõ így! Ha nem lennék szerény, azt mondnám, mûalkotás : P Ha már festõ meg vászon....
Hozzávalók:
40 deka brokkoli
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
fél deci félszáraz fehérbor
fél tömlõnyi natúr, tejszínes krémsajt
5 dkg vaj
1 evõkanál olívaolaj
fél deci tejszín
só, bors
0. Ha a brokkoli fagyasztott, akkor egy külön edényben kevés zsiradékon, felengedés nélkül pár perc alatt ...
Hozzávalók:
40 deka brokkoli
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
fél deci félszáraz fehérbor
fél tömlõnyi natúr, tejszínes krémsajt
5 dkg vaj
1 evõkanál olívaolaj
fél deci tejszín
só, bors
0. Ha a brokkoli fagyasztott, akkor egy külön edényben kevés zsiradékon, felengedés nélkül pár perc alatt ...