Elmaradtam - Magyar Konyha
sponsored links
Hát jól elfelejtettem beszámolni nektek a Magyar Konyha nyári, kettõs lapszámáról. Ugyanis Mo-on nem egy lapnál van az, hogy (valószínû a nyári szabadságolások miatt) két hónapra való jelenik meg egy példányban.
Nos, az idei év 7-8-as számában igazi gasztrocélokra lelhettek akik idõben fellapozták. Természetesen nem kizárt az iskolakezdés után is elmenni a lap által ajánlgatott helyekre. Hisz ki mondja azt, hogy a Tisza, Tokaj környéke csak nyáron látogatható? Ráadásul most, hogy talán hûvösebbre fordul az idõ, még bringázni is jobb kedvvel lendülhet neki a merészebbje. Meg olvashattunk írást az ország (Magyarország) cseresznyéskertjeként ismert Nagykörûn található Suttogó étteremrõl. Bizonyára a (fõleg) FB-on a megfelelõ idõben látott verseny kapcsán hallottak többen elõször Nagykörû-rõl. Hát én sem vagyok kivétel.
Ajánlatot kaphattunk a Top 10 halászcsárdára. Bár jómagam nem teszteltem egyet sem mostanság ezek közül, bizonyára vannak akik alátámaszthatják, hogy bizony-bizony, jó, hogy X, Y benne van az elsõ 1í-ben, de ugyanakkor ott van az ízlések és pofonok jelszó mellett a lehetõség, hogy bizony-bizony, vajon egy adott csárda miért nem került bele, mikor pedig az hmmmm......, avagy a másik, amelyik benne van, miért is került oda, hisz nem azt kapta az oda betérõ amire õ számított. Hát igen. A gasztronómia az nem matematika, innen nézve pedig minden relatív. De ettõl színes, ettõl jó. Miképp a Magyar Konyha is gyönyörû színes lap, rengeteg olvasmánnyal a recepteken felül, ezért nem is tudom minek nevezzem: mert nem egy kimondott gasztromagazin. Bár a léleknek is kell az étel, írásaik meg ennek tesznek eleget.
Kíváncsian várom az augusztus 29-én megjelenõ következõ ...