Elkészült!

2011-11-28

sponsored links


Általában készen veszem az Adventi koszorút, de idén a kedvenc virágboltomban a virágkötõnek úgy tudom kisbabája lett, így nem tudtam az elképzeléseimet megvalósíttatni, és a készen kapható koszorúk külseje nem állt egyenes arányban az árukkal. Gondoltam Gyõrben az Adventi vásárban majd találok valami szépet, így szombaton nagy csalódás volt, mikor üres kézzel tértünk haza. Vagyis nem teljesen mert füstölt marhanyelvet azt vettünk, meg csodaszép hûtõmágneseket! (Ez a gyengém. ;P)
Na, de ilyen még nem történt velem, hogy Advent elsõ vasárnapján nem volt koszorúnk. :(
Így ma döntöttem, és mivel tudtam, hogy valahol van egy ragasztópisztolyom, berongyoltam a virágboltba és vettem koszorúalapot, tobozokat, gyöngyöket, szalagot még katicát is. Hozzáteszem az eladó furán nézegette a hozzávalókat mert ránézésre neki nem passzoltak a tartozékok. Sikerült nagy örömömre lila és rózsaszín gyertyát is venni! Itthon aztán fél óra alatt összehoztam Annám kedvenc katicájával és pink színével díszített Adventi koszorúnkat.
Mikor Annával hazaértünk, éppen a konyhában pakolásztam mikor ezt hallom a nappaliból: "ez gyonyorúú"! Nem hiába raktam rá a katicát, oké nem odavaló, de tavaly még olyan kicsi volt, hogy fel sem fogta mi zajlik körülötte. Idén pedig várja a ...

Folytats a blogon ... barbikonyhaja.blogspot.com/2011/11/el...

sponsored links

Keres?s