Elindult a Nagy Levesválasztó!

2017-11-13

sponsored links

bonduelle_sajtotajekoztato_eloadok.jpg

Szirbek András, Antal Emese és Fördõs Zé

A Magyarországon 25 éve jelen lévõ Bonduelle két újdonsággal bõvítette fagyasztott termék-portfólióját. Európa zöldségspecialistájának is minõsített márka a krémleves- zöldségkeverékek kategóriában fejlesztett: most már sütõtök és karfiol-krémleves alapot is kínál a fogyasztóknak. A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erõsíti, amelynek arca a népszerû gasztro-blogger: Fördõs Zé.

?A zöldségek innovatív nagykövetei vagyunk a világban, és immár 25 éve itt Magyarországon is. Küldetésünk, hogy a zöldség a mindennapi étkezés része legyen, és fejlesszük a zöldségfogyasztás kultúráját. Mi mindenkihez szeretnénk szólni, mindenkit inspirálunk, éppen ezért széles a választékunk. Fogyasztóink több tucat magas minõségû konzerv és fagyasztott zöldség között válogathatnak. A termõföldtõl az asztalig követjük a folyamatot, és nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra.? ? összegezte a márka névjegyét Szirbek András marketing-igazgató.

Az innováció ezúttal a fagyasztott sütõtök-, és a karfiol-krémleves zöldségkeverék. Mindkettõ 400 grammos kiszerelésben kapható, a sütõtökös?krémleves zöldségkeverék összetevõi: 50%sütõtök; 40%sárgarépa; 10% vöröshagyma. A karfiolos?krémleves zöldségkeverék összetevõi:70% karfiol; 15% sárgarépa; 6% fehérrépa; 5% zeller és 4% póréhagyma.

bonduelle_sajtotajekoztato_sutotokkremleves_termekfoto.png

 ?Kitûnõ választást kínálunk zöldséglevesek hozzávalójaként vagy krémleves alapként, gyorsan, könnyen használható a zöldségek tisztítása, és felvágása nélkül, az elkészítéshez mindösszesen turmixolásra és fûszerezésre van szükség, 5 perc az egész.? ? hangsúlyozta a termékelõnyöket Szirbek András.

bonduelle_sajtotajekoztato_karfiolkremleves_termekfoto.png

Miért pont leves? ? mert a leves a mindennapi egészséges étkezésünk része, számos pozitív élettani hatása van. ?Az egyik legõsibb táplálékunk, készülhet: zöldségbõl, gyümölcsbõl, hússal, vagy egyéb alapanyagok felhasználásával. Fogyasztható hidegen és melegen, de akár önálló, tartalmas fõfogásként is. Napi folyadékfogyasztásunkhoz és vitaminbevitelünkhöz nagymértékben hozzájárulhat. Persze a leveshez is számos tévhit kapcsolódik, de ezeknek nem szabad bedõlni.? ? fogalmazott elõadásában Antal Emese dietetikus.

Karfiol-krémleves sült fokhagymával, ropogós malac pörccel és garnélával, illetve chilis sütõtök-krémleves tépett csirkével és tökéletes fürjtojással? ezzel a helyszínen lefõzött levesekkel inspirált a Bonduelle két új termékének felhasználására Fördõs Zé, aki még trükköket, tippeket is lelkesen megosztott a kóstolóval egybekötött exkluzív termékbevezetõn.

?Irányzatoktól függetlenül a leves nagyon népszerû, az én kedvencem Édesanyám gulyáslevese az egyedülálló íz-harmóniája miatt. A csípõsebb ízeket kedvelem, a konyhámban mindig kéznél vannak a különbözõ fûszerek, örömmel kísérletezek, mindig nyitott vagyok az újra. A Bonduelle két új terméke is éppen erre ad lehetõséget ? csak a fantáziánkon múlik, hogy mi mindent hozunk ki belõlük. És ami fontos ? könnyû velük dolgozni, percek alatt elkészíthetünk egy-egy ízletes fogást. Mindkét termékkel egészségesebbé, színesebbé tehetjük a tányért, az étkezést.? ? mesélt Zé az elõkészületek közben.

bonduelle_sajtotajekoztato_fordosze5.jpg

A nagy érdeklõdéssel kísért fõzés közben kulisszatitkokat is megosztott, mint például: a tökéletes fürj-tojás titka nem más, mint a pontosan betartott 2 perc; ha alufóliában megsütjük a fokhagymát, majd összetörjük, egy illatos-ízletes pépet kapunk, ami az ételeket még finomabbá teszi. Zé ezt be is bizonyította ? a pépet két réteg levelestészta közé kente, és omlósra sütötte, majd vékony csíkokra szeletelve a karfiol-krémleves mellé tálalta, hatalmas sikert aratott, ahogy a poblano chilipaprika-pasztája is.

Mindkét leves hamar elfogyott, a nagy érdeklõdésre való tekintettel, íme Fördõs Zé receptjei, aki most az ?Ország Levesét? is keresi a Bonduelle új, nyereményjátékkal egybekötött országos promóciójában. A résztvevõknek bármilyen Bonduelle termék felhasználásával el kell készíteniük a saját leves variációjukat, és a receptet be kell küldeniük az étel fotójával együtt a Nagy Levesválasztó oldalra.

bonduelle_levesvalaszto_visual.jpg

A Fördõs Zé vezette zsûri négy héten át kiválasztja a hét öt legjobb receptjét, amelyeket értékes Electrolux nyereményekkel díjaz. A 20 legjobb recept közül végül közönségszavazás dönt a fõdíj, vagyis a 350.000 Ft értékû Electrolux termékcsomag sorsáról. A receptbeküldés idõtartama: 2017. november 6. - december 3. Közönségszavazás: 2017. december 6 - 12.

 

És hogy milyen zsûri lesz Fördõs Zé??Természetesen a tõlem megszokott, szigorú zsûri leszek, de Nagy Levesválasztóra fel, ne fogja vissza magát senki, én magam is kíváncsian várom a recepteket, biztos lesz köztük számomra is újdonság. Itt a lehetõség, hogy lefõzzenek engem!?

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2017/11/13/el...

sponsored links

Keres?s