Elegáns ételek hétköznapi alapanyagokból
sponsored links
Milyen régen volt az, amikor közösen fõztem anyukámmal. Most, hogy Anyu nyugdíjas lett, és több ideje van hozzánk jönni, gondoltunk egy nagyot és megleptük a születésnapjára egy fõzõesttel, ahová közösen mentünk el. Nagyon jól éreztük magunkat. Persze a fényképezõm itthon maradt, így a képek elég gyatrák lettek, és az isteni diós kenyeret le se fotóztam. Pedig azt biztos többször fogom elkészíteni, annyira finom volt.
Néhány hétköznapi alapanyagból hogyan lehet elegáns vacsorát varázsolni? Ezt mutatta meg nekünk Frideczky András, aki épp aznap lett a Curia vendéglõ vezetõ séfje.
Saláta sütõtökkel, narancszselével és diós házi kenyérrel:
Pulykapástétom kelbimbóval, sárgarépa pürével, vörösboros mártással:
Gesztenye cauccino: ...