Egészséges joghurtkocka
sponsored links
Na ebbõl aztán most tényleg büntetlenül falatozhatunk! Sok-sok görög joghurt, sok-sok zabpehely: ezek jótékony hatásairól már ódákat zengtem itt a blogon, elõszeretettel fogyasztom is õket. Cukor is csak mutatóban van ebben a sütiben, szóval bátran ehetjük! Lillának köszönöm a receptet :)
A süti pár óra pihenés után lesz az igazi, legalábbis nekem akkor jobban ízlett,mikor teljesen kihûlt, összeállt, puha, szaftos, szivacsos állaga van!
A süti pár óra pihenés után lesz az igazi, legalábbis nekem akkor jobban ízlett,mikor teljesen kihûlt, összeállt, puha, szaftos, szivacsos állaga van!
Hozzávalók:
20x20 cm-es tepsihez
5 tojás
1,5 pohár joghurt ( a joghurtos pohár 2 dl-es)
fél pohár étolaj
2 pohár finomra õrölt zabpehely
4 ek. cukor
15 dkg fagyasztott málna
Elkészítés:
1. A sütõt elõmelegítjük 180 fokra, a tepsit kivajazzuk-kilisztezzük.
2. A zabpelyhet késes aprítóban finomra õröljük.
3. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk az olajat, a joghurtot, a zabpelyhet és a tepsibe öntjük.