Egészben sült marhahús burgonyagombóccal

2013-07-16

sponsored links


Ezt a finomságot is Németországban ettük, onnan hozom a receptet is, ahogyan sógornõm készítette. A fotók már a saját verziómról készültek, muszáj volt itthon is mihamarabb kipróbálni!
Igaz, olyan klassz, minõségi marhahúst, mint amit õ kapott a helybéli farmon, itthon nagyon nehéz beszerezni, de azt hiszem, a marha hátszín a legalkalmasabb ehhez az ételhez.

Hozzávalók:
  • 1 kg marhahús
  • 2-3 szál sárgarépa
  • 2-3 szál petrezselyem
  • 2 fej vöröshagyma
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • õrölt fehér bors
Burgonyagombóchoz:
  • 40-50 dkg burgonya ...

Folytats a blogon ... fozzunk-egyutt.blogspot.com/2013/07/e...

sponsored links

Keres?s