Egészben sült karaj párolt savanyú káposztával és karfiol rizzsel videókkal (paleo)

2017-10-27

sponsored links




Tegnap másfél óra alatt elkészültem ezzel az étellel, úgy, hogy közben kiteregettem és a postát is megjártam és még leves is készült, meg egy ötödik étel a gyereknek.

Hozzávalók:

a karajhoz:
1,20 dkg karaj, csont nélkül, lehártyázva, egészben
1 vöröshagyma
fél fej fokhagyma
2 evõkanál zsír

a párolt savanyú káposzta pontos receptje itt található


a karfiolrizs pontos receptje itt található



A karajt sózzuk, alaposan bedörzsöltjük a fûszerkeverékkel. Tûzálló tálba tesszük. Mellérakjuk a negyedbe vágott vöröshagymát és a gerezdekre szedett fokhagymát. A hús tetejére rakjuk a zsírt. 230 fokos sütõben 15 percig sütjük, majd lefedve a hõfokot 175 fokra mérsékelve további 80 percig. Szeletelés elõtt pihentetjük a húst. Karfiolrizst és párolt savanyú káposztát adunk mellé.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!


Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s