Egzotikus zöldborsóleves fahéjjal, húsgombóccal
sponsored links
Vannak zöldborsólevesek amiknek meg van pecsételve a sorsuk.
Helyszín: a konyha. Szereplõk: férj, bébi, vendég, a Bandi és én. Fõzök, jelesül borsólevest húsgombóccal. A többi szereplõ egyszerre beszél vagy nyávog. A hangzavar közepén megszólal a telefonom, beszélek és közben ízesítem a levest borssal, hittem én. Pár perc múlva tûnt fel, hogy kellemes fahéj illat terjeng a konyhában és ráadásnak ez a borsóleves felõl jön.
Nos, így találtam fel a fahéjjal ízesített zöldborsólevest. Összekevertem a zacskókat, csak az õröltig jutott el a tekintetem. Basszus))). (talán öreg hiba, hogy nem tartom a fûszereket mütyûrös dobozkákban, hanem a zacsijában)
Hozzávalók: 2 evõkanál szõlõmag olaj, 2 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 20 dkg fagyasztott zöldborsó, rózsaszín ...