Egzotikus zöldborsóleves fahéjjal, húsgombóccal

2012-04-07

sponsored links

Vannak zöldborsólevesek amiknek meg van pecsételve a sorsuk.

Helyszín: a konyha. Szereplõk: férj, bébi, vendég, a Bandi és én.  Fõzök, jelesül borsólevest húsgombóccal. A többi szereplõ egyszerre beszél vagy nyávog. A hangzavar közepén megszólal a telefonom, beszélek és közben ízesítem a levest borssal, hittem én. Pár perc múlva tûnt fel, hogy kellemes fahéj illat terjeng a konyhában és ráadásnak ez a borsóleves felõl jön.

Nos, így találtam fel a fahéjjal ízesített zöldborsólevest. Összekevertem a zacskókat, csak az õröltig jutott el a tekintetem. Basszus))). (talán öreg hiba, hogy nem tartom a fûszereket mütyûrös dobozkákban, hanem a zacsijában)

Hozzávalók: 2 evõkanál szõlõmag olaj, 2 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 20 dkg fagyasztott zöldborsó, rózsaszín ...


Folytats a blogon ... etelek.nolblog.hu/archives/2012/04/07...

sponsored links

Keres?s