Együnk együtt Malackarajt!

2011-10-18

sponsored links


 Dán filmben és disznóhúsban nem ismerünk tréfát, így nem tudunk ellenállni az elegáns meghívásnak, mely így szól:

"A magyarhangya bemutatja - Odeon mozink elsõ Gasztro estéjét, ahol Kopogó Szemû vendégeinket várjuk, hogy Péter Anna a Malackaraj blog szerzõjének Zöld Hentesek címû mûhöz álmodott véres falatkáival töltsék meg filmre éhes gyomrukat.

A Zöld Hentesek Anna egyik kedvenc filmje, spoilerezés nélkül annyit azért elárulhatunk, hogy a rendezõ, Anders Thomas Jensen önmagához hûen (Ádám almái, Gengszterek fogadója) veszettül vicces filmet készített, ahol a téma az evés körül forog, de a szálak pöttyet kicsúsznak a kivétel nélkül teljesen ökör szereplõk kezébõl.

A film vetítése 21:00tõl kezdõdik majd,addig lesz idõnk átmelegedni, forró csokival feledtetni az októberi hideget, nevetni, munka utáni gõzt kifújni, beszélgetni , recepteket cserélni, s találgatni vajon hogy is kapcsolódik majd a film s az asztalon elterülõ sok sok finomság."

Nos, a húgom és köztem az egyik legfontosabb intellektuális összekötõkapocs a dán filmek imádata. A kedvenc dán rendezõk sorában Anders Thomas Jensen a második helyen áll (Susanne Bier után), az egyik fõszereplõ, Mads Mikkelsen pedig minden élõ férfiszínészek között az elsõn. A kedvenc dán filmem ugyan az Ádám almái, de mindketten az "elkövetõk" között ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/10/18/eg...

sponsored links

Keres?s