Egyszerû strandos lángos otthon
sponsored links
Idézzük fel a vízparti nyaralásokat kedvenc lángosunkkal!
Aki nyaralt már valaha a Balatonnál és evett a(z amúgy méregdrága) strandkajából, az biztos, hogy a mai napig szájában érzi a lángos ízét. Sokan évekig próbálkoznak megfejteni az amúgy "szupertitkos" receptet, de én most megmondom a tutit
A lényeg, bármilyen viccesen is hangzik, a minél kevesebb és nem a legdrágább alapanyag. Mert (tisztelet a kivételnek) parti büfében még nem láttam elsõ osztályú lisztet és sütõolajat. A tésztába sem kell se krumpli, se tojás, se semmi "extra".
Szóval az egyszerûség elvét követve, ha a következõ receptet elkészítitek, biztosan nem fogtok csalódni, saját konyhátokban élvezhetitek a balatoni hal- és lángossütõk hangulatát
Lángos
Hozzávalók 8, 25 cm-es darabhoz:
50 dkg liszt ...