Egyszerû rukkolás saláta
sponsored links
Nagy közhely, de kénytelen vagyok mégis leírni: többek közt az a jó a nyárban, hogy rengeteg a zöldség. Ha már bõség van zöldségbõl, érdemes minél többet fogyasztani belõle nyersen, s hogy véletlenül se unjuk meg, jó, ha nyakonöntjük valamilyen öntettel. Itt most nem részletezem azt, hogy a hozzávalókat tetszés szerint válogathatjuk össze, mert errõl már többször is írtam. Utóbb volt néhány paradicsom, egy kis uborka, zöldhagyma és rukkola a háznál, evidens, hogy ebbõl lett saláta. Nem is szaporítom a szót, lényeg, hogy együnk minél több salátát fõétel mellé vagy magára, ahogy jobban esik.
Egyszerû rukkolás saláta
Személyenként 1 salátalevél, 1 uborka, 1 paradicsom, zöldhagymaszár, csipetnyi ...