Egyszerû ebéd - rántott csirkecombok
sponsored links
Korábbi idõkben elég sok krumplit, rizst és még ki tudja milyen köreteket fogyasztottunk, mellõztük a zöldségeket. Most az átváltoztatás korszakát éljük. Egyre több zöldségfélét készítek, de azért még mellette vannak -ha kis mennyiségben is - a klasszikus köretekbõl egy kevés, mint pl itt is a rizs. A sok zöldség-gyümölcs fogyasztással is vigyázni kell, fõleg annak, aki esetleg huzamos ideje vérhígítót szed, mert bizony az is veszélyes lehet, de megpróbáljuk a lehetõ legjobban megoldani ezt a helyzetet is.
A mai egyszerû ebédben viszont az a nagyszerû, hogy a zöldségek pillanatok alatt megpárolódnak (az ehhez való szerkezetben) Együtt készülnek el a rizzsel. A rántott csirkecombokat, pedig csak ki kellett venni a fagyasztóból és tepsire rakni, s így ezzel sincs sok munka.
Már korábban is említettem egyik posztban, hogy én egyszerre elég sok húst szoktam bepanírozni, majd adagonként ...