Egyszerû borjú Stroganoff spagetti magos mustárral

2012-03-01

sponsored links


Olyankor készítek Stroganoff módra borjút vagy marhát, amikor egy szép darab borjú karajból (hátszín), combból vagy marhabélszínbõl nyesedék keletkezik a bontás során. Csak úgy adja magát.

Érdemes bepillantani ebbe a korábbi receptembe, ahol borjú hátszínbõl és vargányával készítettem.
 A borjúcomb nem a legalkalmasabb erre, mert kicsit szárazabb, szálkásabb, mint a hátszín, vagy a bélszín, de még ugyancsak megállja a helyét ebben az ételben is.

A borjúcomb egész szeletekbõl egy egyszerû, de nagyon ízletes roládot készítettem, ezt még nem mutattam be. A nyesedékbõl másnap pedig összedobtam ezt a gyors, könnyû tésztaételt.
Nagyjából 20 perc a fõzési idõ és túl sok elõkészületet sem kíván. Inkább itt is a jó idõzítés a lényeg, hogy frissen tudjuk tálalni az ételt.

Hozzávalók 4 adaghoz: ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s