Egybes?lt sert?scomb
sponsored links
Hozz?val?k:
Kb. 80 dkg sert?scomb, olyan, ami sz?p egyben van
4 gerezd fokhagyma
2 fej hagyma
f?szerkever?k sert?ss?lth?z
1 ek. sert?szs?r
Elk?sz?t?s:
Semmi extr?t nem kell a dolgok m?g? gondolni. A h?st alaposan bed?rzs?ltem a f?szers?val, majd a kett? v?gott fokhagyma gerezdeket ?s kis ny?l?sokba a h?sba dugdostam. A zs?rt kicsit megolvasztottam, egy r?sz?t belecsorgattam egy s?t?t?lba. Erre tettem a h?st, mell? pedig odasz?rtam a cikkekre vagdalt hagym?t. A marad?k zs?rral picit meglocsoltam a sert?scombot. Betoltam a s?t?be 180 fokra, ?s egy j? ?r?n ?t ott is hagytam, b?r k?zben egyszer az?rt a zs?ros l?vel meglocsolgattam. Azt?n kivettem egy deszk?ra kicsit pihenni a sz?pen megs?lt h?sdarabot. A hagyma meg?gett, azt kidobtam. De nem is az volt a c?lom, hogy azt is megegy?k, ink?bb csak azt akartam, hogy az ?z?t ?tadja a s?ltemnek. ?les k?ssel sz?pen felszeleteltem ?s t?lra rendeztem az adagot.
?szint?n megmondom, amolyan k?nyszer sz?lte ezt a s?ltet. Babguly?st f?ztem holnapra, ?s a f?rjem egybe rakta be a fagyaszt?ba a combot, s ?gy ki kellett egy majdnem m?sf?l kil?s darabot emngedni. Plusz p?rk?lt?t nem akartam, de eszembe jutott, hogy vacsor?ra ?s holnapi szendvicsbe milyen j? lesz majd v?konyra v?gva egy kis z?ld sal?t?val, m?rt?ssal. N?ha ez is kell :-)