Egy újabb finomság az erdõbõl: Turbolyás-vadsnidlinges palacsinta juhtúrós sajtkrémmel
sponsored links
Az ehetõ zöldek közül a tanösvényen bõven van turbolya, vadsnidling és salátaboglárka. Most a legfinomabbak. Tegnap is lementünk a gyerekekkel, és megint szedtünk egy adagra valót mindháromból. Ezen a tavaszon - nagy valószínûség szerint - már nemigen lesz erre alkalmam többször. Holnap kórházba megyek (a négy évvel ezelõtti "élménytúrám" utózöngéjeként lesz egy sérvmûtétem egybekombinálva a tíz éve "dédelgetett" epekövem eltávolításával). Nagyon remélem, hogy nagyon sokkal könnyebb dolog lesz ez, mint négy éve, és néhány hét múlva már újból mehetek dolgozni, s ezzel együtt a tanösvényre is. De most egy hétig biztosan nem ülök gép elé, ezért most gyorsan leírom ezt a legutóbbi mûvemet.
Turbolyás-vadsnidlinges palacsinta juhtúrós sajtkrémmel
Hozzávalók a palacsintához: 2 tojás, 20 dkg liszt, 5 dl tej, 2 dl víz, 10 dkg turbolya, 10 dkg ...