Egy világbajnok menüsor

2011-09-02

sponsored links

Ezt az ételsort a Tihany Válogatás számára készítettem, és megmondom õszintén, nagyon szeretem. Igazi nyárvégi, könnyed, zamatokkal teli vacsora vagy ebéd lehet. Készítsétek el!

Balatoni fogasfilé paradicsomsalátával
Hozzávalók: 40 dkg balatoni fogasfilé, 25 dkg koktélparadicsom, 1 kisebb édeskömény, 1 ek pirított tökmag, 2+2 ek olívaolaj, 2 ek balzsamecet, só, fehérbors

A paradicsomokat félbe, az édesköményt apróra vágjuk. A balzsamecetet összekeverjük egy csipet sóval és az olívaolajjal, majd összekeverjük a paradicsommal, édesköménnyel és a tökmaggal, és hûtõbe tesszük.
A halat négy egyforma darabra vágjuk, besózzuk, megszórjuk kevés fehérborssal. Egy serpenyõben felforrósítjuk a maradék olívaolajat, és a halak bõrös felét ropogósra sütjük benne. Ha megpirult, megfordítjuk a szeleteket, mérsékeljük a lángot, és a másik felükön is megsütjük õket. A hideg ...

Folytats a blogon ... bereznaytamas.blogspot.com/2011/09/eg...

sponsored links

Keres?s