Egy vacsora, 8 megoldás: töltött és rántott csirke, sajt és zöldségvariációk

2012-01-19

sponsored links


A bundázott ételek mindig aktuálisak, a variációk száma végtelen, a lehetõségek száma korlátlan. Ez csak egy hétköznapi vacsora volt nálunk, ha nekiállok panírozni, akkor ritkán kerül egyféle bundás étel az asztalra.

Igyekszem az alapanyagokat is változatosan összeállítani és van, hogy a bundát is dúsítom ezzel-azzal. Bemutattam már borzas bundát, parmezános párizsi bundát, corn flakes és tortilla chips bundát, magvas és sajtos panírvariációkat.
Szoktam zsemlemorzsával, kiflimorzsával és kenyérmorzsával is panírozni, amit mindig frissen õrlök.
Gyakran csomagolom panírba a sertéskarajt, a borjúbordát, a csirkemellet, csirkemájat és borjúmájat, zöldségeket, sajt falatokat, hal falatokat, és van, hogy vegyesen rántok mindenfélét egy ebédre vagy vacsorára.

Most háromféle zöldséget, háromféle variációban töltött csirkemellet, csirkecomb filét, valamint sajtot bundáztam. Kétféle körettel és házi cseresznyelekvárral kínáltam fel a rántott finomságokat.
Frissen õrölt, átszitált, finom kiflimorzsát használtam, egyes alapanyagokhoz pedig megszaporítottam a morzsát durvára vágott dióbéllel.

Már bemutattam jelen vacsoránk több elemét korábban, hiszen egyetlen bejegyzésben képtelenség lett volna ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s