Egy tészta, két recept

2012-01-23

sponsored links


Folytatom a tészta hadjáratot, és ma két pikáns csípõs szósszal tálalom a spaghettit, ami az egyik legközkedveltebb tészta!
Az egyik hagyományos, és ismert szósz az arrabiata, amásik egy hagyományos, gyors egyszerû, de annál istenibb tészta feltét, méghozzá az aglio olio e peperoncino, olaszul nem beszélõ olvasóimnak azért lefordítanám, fokhagymás, olívaolajos, csípõs szósz, de a két alap recept elõtt mindenképpen közzé teszem ma is annak, aki tegnap nem olvasott, a salsa di pomodoro, vagyis a paradicsom szósz receptjét is, mert ez nem csak a pizza alap, de majdhogynem az összes tészta szósz alapja is, így jó, ha megjegyezzük, mert ez adja a paradicsomos tészták lelkét, íz magját!

Akkor jöjjenek ebben a sorrendben a finomságok!

Salsa di pomodoro

Hozzávalók (2 személy részére):
-       100 g hagyma
-       2 db fokhagymagerezd
-       1/2 db sárgarépa
-       30 g zellergumó szár
-       3 e.k. olívaolaj
-       500 g hámozott paradicsom
-       2 db friss paradicsom ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s