Egy szeletelésfóbiás vallomása
sponsored links
Nos, én vagyok az az ember, aki szinte soha nem vágja el a kezét szeletelés közben. Hogy hogy lehetséges ez? Úgy, hogy igen, igen, igen lassan vagdosok mindent. Szépen, akkurátusan, de lassan. Pedig még késtechnika órára is jártam, esküszöm. De féltem az ujjaimat.
Ugyanez a történet a reszeléssel is. Ott általában a körmöm bánja és nagyon bénán néz ki a jobb kezem 2-3 ujja egészen rövidke kis körmökkel.
Most viszont megérkezett az én kis megmentõm, szenvedéseim eltüntetõje. Úgy hívják a kis drágát, hogy Moulinex Fresh Express+. Csini piros színe van, meg kompakt kis formája is. És jár hozzá egy csomó fej, amit pillanatok alatt kicserélve lehet vele gyalulni meg reszelni kisebb és nagyobb lyukakon puhább és keményebb élelmiszerféleségeket.
Jókat játszadoztunk mi így együtt az elmúlt napokban: Waldorf saláta meg Coleslaw. Meg csak úgy simán reszelt répa zellerrel meg tejföllel. Uborkasaláta rogyásig. Végre nem tart fél óráig egyetlen uborka vékonyra szeletelése. Azt ugye mondanom se ...