Egy remek jénais csirke
sponsored links
Vasárnap délelõtt szerettem volna egy kicsit a lakás decemberi díszítésével foglalatoskodni, ezért olyan ebédet találtam ki, aminek az elkészítése mellett még a dekorálásra is marad idõm.
Így készült el Zit receptje nyomán a NoSalty-n Nem-lehet-abbahagyni csirke néven futó finomság ebédre, és amíg a sütõben sült, fincsi illatok közepette az ablakdíszek és az égõk is a helyükre kerültek.
Azért is szeretem ezt a receptet, mert amilyen könnyen összeállítható, annyira finom a végeredmény! Egyszerûen elronthatatlan, és nincs vele sok munka sem. Legyen akár hétvége, akár hétköznap, ez a jénais csirke mindig jöhet!
Hozzávalók:
- 3 egész csirkecomb, 1 nagy csirkemell, 4 db csirkeszárny
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 8 ek liszt
- 1 ek só
- 1 tk paprika
- 1 tk majoranna ...