Egy pszeudo-vega bolyongásai

2011-12-17

sponsored links

Nem vagyok vegetariánus. Nagyon nem. Egyszer már írtam róla, hogy miért is eszem húst. Ezt fenntartom. DE. Van az életemben egy nagy de is. Hogy az utóbbi idõben alig-alig kívánom a húst. Halat még csak-csak, de nem nagyon jut eszembe venni egy szép szelet karajt. Na jó, mondjuk hetente egyszer-kétszer. Ha éppenséggel elémrak valaki egy adag rántotthúst, nem tolom el fintorogva, nagy néha pedig pacalról és bélszínrõl álmodok.
Egyszerûen arról van szó, hogy kiesett a mindennapjaimból, nem hiányzik. Ha nézegetitek a blogom, látjátok, hogy egyébként is nagy zöldség-rajongó vagyok, sõt kifejezetten saláta-falónak tartom magam.
És talán abból is adódik ez az egész, hogy átalakult az életem. A fõzés kicsit háttérbe szorult, lett helyette ezer más ügy meg dolog. Például az, hogy a napjaim jó részét a XIII. kerület Lipóciának becézett részén töltöm. Itt pedig lépten-nyomon lehet enni. Sõt, nehéz úgy eljutni a parkolóhelyemhez, hogy ne egyek valamit, valahol.
A kedvenc helyeim listájra egyre nõ, növekszik. Igen, ott van rajta a Keserédes, a Sarki Fûszeres, a Briós meg a réteses is. És egyre több olyan hely errefelé és szerte Budapesten, ahol eszméletlenül jó húsmentes ételeket lehet enni. Most hirtelen ezek jutottak eszembe: ...

Folytats a blogon ... agifoz.blogspot.com/2011/12/egy-pszeu...

sponsored links

Keres?s