Egy kis reagálás...

2011-11-08

sponsored links

Engedjétek meg nekem, hogy most itt reagáljak pár blogbejegyzésre, amit Hobbychef követett el az utóbbi idõben - ITT olvashatod a bejegyzését. Ezúton is elnézést kérek tõle, hogy nem ott írom ahol kellene, de itt egyszerûbbnek láttam.

Tehát, egyszer szeptemberben írt egy posztot a képek levédésérõl, hogy gyakorlatilag szánalmasnak tartja, ha valaki a saját készítésû képeit, amiket kitesz a blogra elkezdi feliratozni. Én akkor azt a bejegyzését eléggé magamra vettem, mert akkor kezdtem nem sokkal elõtte feliratozni az enyémeket.

(Ha valaki nem tudná mindezt azért követtem el, mert a saját képeimet viszont láttam egy recept beküldõs újságban egy másik hölgy neve mellett és ezzel õ úgymond jövedelemre tett szert - cirka 3000 ft-ra. Nos, úgy vagyok vele, hogy persze a recepteket, mindent azért osztunk meg, hogy lássák, kipróbálják, megtudják, mik a tapasztalatok az adott étellel kapcsolatban, de azt már pofátlanságnak tartom, ha valaki szeretne egy kis zsebpénzre szert tenni és beküld egy receptet még csak annyira sem veszi a fáradtságot, hogy elkészítse azt az ételt és annak a képét küldje be. Kövezzetek meg, de én ezt így gondolom, hogy nem korrekt és pont. Én sem lopom senki képét, pláne nem lenne pofám beküldeni újságba, hogy szembesüljön is vele ne adj Isten az eredeti ...


Folytats a blogon ... etelekestortak.blogger.hu/2011/11/08/...

sponsored links

Keres?s