Egy kis hidegtál...
sponsored links
A mostani hidegtálam nem a megszokott összetevõkbõl áll.Vegára is kellett gondolnom.
Ez egy kis adag --4 fõ el is pusztította,mellette még volt más is.
Hozzávalók:
- 7 db felsõ csirkecomb
- 2 db alma
- csirke fûszerkeverék,bors
- 30 dg kukoricadarából puliszka
- 2 zacskó mozzarella
- 2 db lila hagyma
- 2 db közepes cukkini
- 2 db paradicsom
- vaj
- saláta
- 10 dg reszelt sajt
- 1 db bryndza
- fokhagymapor,bors,oregano
Félidõben mellé teszem a gerezdekre vágott almát.Ha készre sült--óvatosan kiemelem
az edénybõl a húst és az almát--hagyom kihûlni.
A puliszkát elkészítem---keverek bele egy kanál vajat és apróra vágott lila hagymát
1db-t....sózom,borsozom.
Alufóliára kiöntöm---vizes kézzel 1-1.5cm-re egyengetem... folpackot rátéve,nyújtófával
egyenletesre nyújtom.Ha kihûlt ,nagyobb sütiformával kivájom---teflonban kevés olajon
mindkét oldalát megsütöm.A cukkiniket karikáztam ,pötty olajon mindkét oldalát
megpirítottam, picit megsóztam.Paradicsomot,mozzarellát felkarikázom.
Sajtgolyókat is készítek. Egyszerûen a reszelt sajtot, bryndzát fokhagymaporral,borssal ízesítettem és golyókat formázok.
Egy nagy tálat salátával kibélelek.Középre kerül a csirkecomb az almával.
Majd a puliszka korong vagy csillag -rajta paradicsom,mozzarella,cukkinikarika,oregano.
A sajtgolyókat is elrendezem.......lila hagymakarika került a tetejére.
Jó étvágyat kívánok......Mari