Egy kaja, aminek nincs záróképe
sponsored links
Egyszerûen azért, mert nem jutott eszembe lefotózni amikor lehetett volna, utána meg már fotózhatatlan volt. De legalább részletfotók készültek, máskor az nem szokott lenni.
Póréhagymás köntösbe bújtatott lazac mozzarellával. Akinek készült, azt állította, hogy finom.:)
Póréhagymás köntösbe bújtatott lazac mozzarellával. Akinek készült, azt állította, hogy finom.:)
Életkép a hozzávalókról
félig készen
sütés elõtt
Hozzávalók 2-3 fõre: 2 nagy póréhagyma, 25 dkg lazac, 2 mozzarella, 4 tojás, 2,5 dl tejszín.
Elkészítése: elõször a póréhagymákat vágjuk ketté keresztben. A zöld szára felõli részt szedjük szét és fõzzük 5 percig enyhén sós vízben. A fehér részét karikázzuk fel. Hagyjuk kihûlni a zöld póréhagyma szárakat, majd béleljünk ki vele egy kisebb formát. Tegyük az aljára a lazacot és a mozzarellát. 2 tojást és 2 tojás sárgáját verjünk fel, sózzuk, borsozzuk, öntsük hozzá a tejszínt és a végén tegyük bele a karikázott póréhagymát is. Fedjük be a zöld levelekkel és 150 fokos sütõben süssük 35 percig. Borítsuk ki egy deszkára és szeleteljük fel. Na, ez a kép hiányzik :)