Egy japán uborkasaláta

2014-07-29

sponsored links

japánubisalkis03.jpg

A nyári uborkaszezon slágere a saláta természetesen uborkából. Igaz ilyenkor még a legmegrögzöttebbek is könnyítenek a táplálkozásukon. Vagy mert a nagy melegben nem bírnak a konyhában tevékenykedni, vagy mert csak-csak eljutottak ahhoz a felismeréshez hogy a nehéz zsíros-húsos ételek ilyenkor igen megterhelõek. Legtöbbet nyerünk ha valamilyen nyers salátával kezdjük az étkezést, ez sokban segíti az utána fogyasztott ételek emésztését. Hogy ne csak mindig ugyanazt a salátát együk a megszokott öntettel, egy kis frissítésnek ajánlom ezt a variációt.

Hozzávalók:

1 kígyóuborka

1 evõkanál világos szójaszósz

2  teáskanál cukor ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2014/07/29/egy_...

sponsored links

Keres?s