Egy csipetnyi Andalúzia II. - Sajtos-kolbászos fánkocskák málnás paradicsomkompóttal
2012-06-17
sponsored links
Ígéretemhez híven folytatom a beszámolót. A Gasztropolisz fõzõiskolában tölthettük el ezt a tartalmas délelõttöt. Már második meghatározó megmérettetésem örömfõzésének helyszíne. Nekem a Gasztropolisz nagyon jó ÓMEN :-) Nem véletlen, hogy a kolbászos fánkocskákat választottam második recept megosztásaként Nektek. Roppant különleges és még annál is finomabbak. A legjobban a paradicsomos-málnás kompóttól idegenkedtem és láss csodát. Ma bevásároltam a piacon és holnap elkészítem ezt a fogást az én Fecómnak. Érdemes fakanalat ragadni:-) Elõször nézzük meg hozzá a receptet. A pontos recept az Extenda fordításának köszönhetõ. Én néhány olyan praktikával és trükkel kiegészítettem, amit Enrique megosztott velünk!
Fánkocskák 5 személyre:
A sajtos és kolbászos fánkocskákhoz: 15 dkg chorizo (kolbász) 40 dkg krémsajt (pl: Philadelphia) 15 dkg liszt 1 kk. száraz élesztõ 1 tojás víz ...