Egy csipetnyi Andalúzia I. - Sült tej citrusos keksszel
sponsored links
Szombat óta készülök megosztani a hétvége eseményeit Veletek! Irgum-burgum, hogy eddig nem jutott erre idõ :-) De jobb késõn, mint soha! Tudjátok nem vagyok egy önzõ alak, így megosztom Veletek egy-egy részletkéjét recepttel egybekötve a hétvégi kalandozásaimnak.
A legmeghatározóbb élmény az Andalúz örömfõzés volt a Gasztropoliszban Enrique Sánchez spanyol sztárséffel. A spanyol kása receptemet beválasztotta a neves zsûri a legjobbak közé. Az Extenda csapata mindezt megszervezte és mi vendégek pedig jól megfõztük, amit kellett!
Lehet, hogy itthon kevesen hallottatok Enriquérõl, de most egy rövid szenet erejéig megosztom Veletek, hogy ki is ez a jó kedélyû séf.
Én azt mondom, hogy nagy ajándékot kaptam a sorstól. Enrique nem elõször jár már Magyarországon, tartott már mesterkurzust Magyarország legjobb séfjeinek, szerepelt már a TV Paprika mûsorában, feltûnt már a Nõk Lapjában és jelenleg hazájában 2010 óta a Cómetelo andalúz gasztronómiai mûsort vezeti. Ebbõl meg is nézhettek egy rövid epizódot. Csak egy klikk és indul is a videó.
Enrique Sevillában született és az orvosi pályát hagyta ott, hogy nagy szenvedélyének a gasztronómiának ...