Egy csepp luxus...avagy amikor a hétköznapi és a különleges a tányéron találkozik

2012-01-07

sponsored links


Most nem lesz recept, csak egy kis képecske és egy kis érdekesség. Szóval vettünk az Aldiban fekete tésztát. Még a neve is gyönyörû: Tagliatelle al Nero di Seppia. 3%-a tintahaltinta, ettõl lesz ilyen fekete. Szerintem irtó klasszul néz ki, és ízre sem nagyon tér el a sima tésztától, bár akiknek kifinomult az ízlésük, azok megérzik.
Ezt készítettük el (nem fogta meg az edényt, nem kell izgulni emiatt) kis sóval.
Fehéres mártást szerettem volna hozzá, így lett carbonara, csak úgy knorros-zacskósan, igaz olívaolajjal és egy kis szalonnával, no meg trappistával.
Fincsi volt. Azért legközelebb valami különlegesebbet, ki tudja, talán valami ...

Folytats a blogon ... mivanlina.blogspot.com/2012/01/egy-cs...

sponsored links

Keres?s