Egy bejgli sütõ éjszakája :-)

2011-12-22

sponsored links


Arra vállalkoztam, hogy megsütöm az egész családnak az idei bejgli adagot. Éjszaka...mert szegény Fecim éjszakás és ilyenkor én is az vagyok, mert nekem meg viszonyt nincs hol ténykednem. Bár lenne... De majd írok a Jézuskának és hátha teljesíti ezt a kívánságomat :-)

Szóval a mai éjszaka volt a kiválasztott nap. A végtermék 16 bejgli, mai napra menü és Dolce Vita oldalán található karamell likõr 2 liternyi kiadásban. Nyugi, ez több család adagja. Igaz volt egy kis holtpontom, amikor úgy gondoltam, hogy inkább megiszom a 7,5 deciliter whiskyt és bungee jumpingolok egyet az erkélyrõl :-) De nem tettem és örülök, mert így az egész klánnak nagyon nagy boldogságot okozhatok.

Majd ha felkelek, akkor készítek képet az egészrõl, de most csak egy múlt évit szúrok ide be. Akkor nem sikerült olyan szépen, de most. Csak úgy repesek az örömtõl :-)

21:30 - Indul a nagyüzem:-))) Tehát nekikezdtem a bejglinek a szuper minõségû alapanyagokkal.Az elsõ kiló lisztet a kenyérsütõ dagasztotta velem szinkronban. Én pedig a két mancsommal dolgoztam át a második kiló ...

Folytats a blogon ... boldogkukta.blogspot.com/2011/12/egy-...

sponsored links

Keres?s