Ecetes sajtos r?d
sponsored links
A recept innen.
Hozz?val?k:
50 dkg simaliszt
15 dkg reszelt sajt
1 te?skan?l s?
50 dkg margarin vagy vaj, vagy pedig fele vaj ?s fele zs?r (?n margarint haszn?ltam)
10 ev?kan?l hideg v?z
2 ev?kan?l ecet
+ tetej?re:
toj?s
reszelt sajt, szez?mmag, esetleg f?szerek
A lisztet ?sszekeverj?k a sajttal ?s a s?val, majd a margarinnal morzs?ss? gy?rjuk.
Hozz?adjuk a vizet, amiben el?z?leg elkevert?k az ectet. ?sszegy?rjuk,?s egy ?jszak?t h?t?ben pihentetj?k.
M?snap lisztezett fel?leten ujjnyi vastagra kiny?jtjuk, lekenj?k vill?val felvert toj?ssal, megsz?rjuk ?zl?s szerint reszelt sajttal, szez?mmaggal, esetleg f?szerekkel stb.
Derelyev?g?val cs?kokra v?gjuk, s?t?pap?ros tepsire rakjuk, 180 fokos el?meleg?tett s?t?ben sz?p pirosra s?tj?k.