Ecetes almapaprika

2011-09-04

sponsored links


Itt az ideje, hogy  elkezdjük elrakosgatni a nyári savanyúságokat télire. Aki már egyszer megismerte a nyár ízeit idézõ, házilag tartósított finomságokat, az tudja, hogy megéri az idõt és a fáradtságot rááldozni az elkészítésére. Sokáig én is piacokon vásároltam a savanyúságot, de elõbb-utóbb jött a kiábrándító tapasztalat. Vagy túl sós volt, vagy nagyon édes, vagy  szinte ehetetlen volt a túlzott ecettõl és kéntõl. Mivel nagyon szeretjük a savanyúságokat és nehezebb, zsírosabb  ételek mellé - amiket általában télen eszünk - ajánlatos is fogyasztani,  elkezdtem elrakosgatni a magunk ízlése szerint.  Ugyan vannak még hiányosságaim ezen a téren, de van néhány jól bevált receptem ismerõsöktõl, nagymamáktól, szomszédoktól.  Ez is egy ilyen. Drága Mariannka kolléganõmtõl kaptam, évek óta  az õ receptje szerint teszem el  a paprikát és mindig gyönyörû "hófehér" és ...

Folytats a blogon ... azotthonizei.blogspot.com/2011/09/ece...

sponsored links

Keres?s