Ebéd a dobozból

2011-10-24

sponsored links

Mindig izgalmas dolog viszontlátni a saját receptjeim alapján készülõ ételeket, ha más keze alól kerülnek ki. A múlt héten hírt adtam arról, hogy a Kétker-Étkemtõl egy héten keresztül lehet Két Cica menüt rendelni, és buzdítottam mindenkit, hogy próbálja ki.

Egyik elkötelezett olvasóm, Takó Tamás nemcsak végigette a heti menüt, hanem le is fotózta, sõt rövid kommentárokkal kiegészítve posztolta is a Facebookon. Most azért teszem fel õket, hogy kedvet csináljak mindenkinek a fõzõcskézéshez, én pedig nagyon örülnék neki, ha lefotóznátok, és elküldenétek a végeredményt!

 Alább az õ fotóit és az õ véleményét találjátok:

Kétrétegû brownie fekete és fehér csokival

  "A brownie egy kis dobozban érkezett, õszintén szólva elõször meglepõdtem, hogy nem volt hozzá semmi szósz (bevallom férfiasan, nem olvastam el a receptet elõre), ugyanis eddig mindig vaníliaszósszal vagy fagyival ettem a brownie-kat (természetesen az utóbbi házhoz szállítós ételnél elég kivitelezhetetlen). Persze amint belekóstoltam, már nem éreztem hiányát semminek, egyáltalán nem volt száraz a tészta, sõt.. Ami nagyon extra élmény volt, hogy nem csak látványra és ízre van meg a kontraszt a kétféle réteg között, hanem állagra is: az alsó, sötétcsokis tömörebb, erõsebb tésztáját tökéletesen egészítette ki a felsõ, lágyabb, kissé talán még ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/10/24/eb...

sponsored links

Keres?s