Eat Love & Lecsós nokedli

2011-11-14

sponsored links


Szinte biztos vagyok benne, hogy Marije Vogelzang Eat Love Budapest projektjének valamilyen módon lesz még folytatása és utóélete. Annyi érzelmet és annyi erõt mozgatott meg ez a három nap, tíz nõ és a háromszázötven résztvevõ!

Direkt visszakerestem, az elsõ e-mailváltásra Marije-vel 2011. február 7-én került sor. Eredetileg egyébként egy másik (más városban már kivitelezett) projekttel kerestük meg (A Wamp-pal közösen) a mûvésznõt, aki válaszában arra kért bennünket, javasoljunk még további témákat, mert azok a feladatokat kedveli, amelyekben kibontakoztathaja kreativitását, és amelyek õt is inspirálják. A cigánykultúra azonnal megihlette. Közben a Holland Követség is felkarolta a projektet és az ötletünket, és a szükséges finanszírozást is megteremtette, a program szépen illeszkedett a Holland Design Napok keretébe.

Aztán sok hónap és sok e-mail telt el, és amikor elõször érkezett meg a kreatív koncepció, nekem háromszor kellett elolvasnom, mire felfogtam, hogy tulajdonképpen mit jelent. Sokáig bizonytalanok voltunk, hogy egy ennyire merész koncepciót meg lehet-e itthon valósítani, aztán valahogy annyira bíztunk Marije munkájában, hogy belevágtunk.

Az elõadás elõtt egy nappal sem tudtuk, hogy az egész mûködni fog-e, vagy sem. Mûködött. Mindenkit gondolkozásra ...


Folytats a blogon ... chiliesvanilia.blogspot.com/2011/11/e...

sponsored links

Keres?s