Eat Love Budapest Marije Vogelzang

2011-10-29

sponsored links

Mindenki eszik. Ki csak szükségletbõl, ki örömbõl, ki túlélésért. Az étel táplál, gyógyít, vigasztal, energiát ad, vágyat gerjeszt. Egyszerre összeköt és különbözõvé tesz bennünket.

Különleges, elvarázsolt és minden valószínûség szerint örök életre szóló, megismételhetetlen elõadásra hívjuk azokat a kalandvágyó és nyitott résztvevõket, akik fogékonyak a gasztronómiára, a design-ra, és a kettõ szerves kapcsolatára.

A Holland Királyság Nagykövetsége, a Wamp és a Chili&Vanília meghívására Magyarországra érkezik Marije Vogelzang, a világ leghíresebb evésdizájnere (eating designer). Látogatásának apropója három estés budapesti mûvészeti projektje az A38 hajó kiállítótermében, amelyet Magyarországra szabottan dolgozott ki meghívói felkérésére. Olyan elõadás lesz ez, amelyet a világon még soha, sehol nem rendezett meg, hiszen annak egyedi kreatív koncepcióját speciálisan a magyar társadalmi-kulturális viszonyokra tervezte. Az, hogy a magyarországi felkérésnek eleget tett, elsõsorban annak köszönhetõ, hogy a designert rendkívüli módon inspirálta a feladat.

Hogy pontosan mi történik az elõadásokon, maradjon egyelõre meglepetés. Annyit elõzetesen elárulhatunk, hogy a leginkább színházi performance-hoz közel álló esemény rendkívül személyes, emberi, intenzív, és minden ...


Folytats a blogon ... chiliesvanilia.blogspot.com/2011/10/e...

sponsored links

Keres?s