Dödölle recept

2012-06-07

sponsored links


A dödölle sokoldalú és nagyon finom étel, amihez nem kell semmilyen különleges alapanyag. Használható köretként húsok, vagy pörköltek mellé, de nagyon finom magában is egy kis sajttal, tejföllel, sült szalonnával, és vagy friss zöldségekkel.
Sosem hallottam a dödöllérõl, amíg az én csodálatos, az egyetemen megismert barátnõm egyszer nem készített nekem. Mivel azóta sem sikerült reprodukálnom ezt a finomságot, megkértem, hogy tanítson meg dödöllét készíteni. Ez az étel érzéssel készül, drága barátném még soha nem mért ki hozzá semmit, én viszont most megtettem.

Dödölle recept Luca módra

Hozzávalók:

4 nagyobb krumpli (együtt kb 700 g)
1 nagy fej hagyma
1 tojás
1 pohár (125 g) 20 %-os tejföl ...

Folytats a blogon ... edeskonyha.blogspot.com/2012/06/dodol...

sponsored links

Keres?s