Dõzsölõs csirkemell
sponsored links
Gyanús, hogy mostanában a csirkemellfilé éppenséggel nem tartozik az olcsó alapanyagok közé, tekintve, hogy kilóját ezeröccáér osztották nálunk a CBA-ban, de mivel tegnap este gyorsan kellett valami kaját produkálnom, mégis vettem belõle egyet.
Elfeleztem, aztán mindkét darabot még lapjában kettévágtam, így négy szelet lett belõle. Megsóztam, mindkét oldalon elõsütöttem egy kis olajon, aztán átpakoltam egy jénaiba, mindegyikre tettem egy szelet sonkát (ez tényleg akciós volt :-), két karika paradicsomot, és betakartam sajttal. A sütõben, közepesnél nagyobb fokozaton addig sütöttem, míg a sajt szépen megpirult a tetején.
Mellé csak párolt mexikói zöldség van, amit egy kis grillfûszerkeverékkel ...
Elfeleztem, aztán mindkét darabot még lapjában kettévágtam, így négy szelet lett belõle. Megsóztam, mindkét oldalon elõsütöttem egy kis olajon, aztán átpakoltam egy jénaiba, mindegyikre tettem egy szelet sonkát (ez tényleg akciós volt :-), két karika paradicsomot, és betakartam sajttal. A sütõben, közepesnél nagyobb fokozaton addig sütöttem, míg a sajt szépen megpirult a tetején.
Mellé csak párolt mexikói zöldség van, amit egy kis grillfûszerkeverékkel ...