Díszcsomagolás

2011-12-10

sponsored links

Ó, igen. A legszebb dolog a karácsonyban, ahogy ott állnak a gyönyörûen becsomagolt, felmasnizott, felcímkézett dobozok a fa alatt. Van abban valami gyermeki izgalom, letépni a papírt és megtudni, mi rejtõzik alatta. Persze sokszor jön a csalódás, enyhe keserû érzés torok-tájékon: de hát én nem is ezt akartam, legalább is nem erre számítottam.

De mindegy is, a csomagolás legalább szép volt, legalább sokat ígért.

És mit adsz egy olyan embernek, akinek mindene megvan? Felesége, két gyereke, sportkocsija meg nyaralója? Ahogy azt mondani szokták: add önmagadat. Meg is fogadtam a tanácsot, szépen becsomagoltam, felszalagoztam és megillatosítottam magam. 24-én én voltam a legszebben felcicomázott ajándék, amit csak hozhat az angyalka. Aztán leültem a karácsonyfa alá, mint egy csodaszép, fekete csipkébe álmodott csomag és vártam.

Elõször hét körül érkezett az SMS. "Odaégett a pulyka, de mindjárt eszünk. Aztán indulok. Hozzád!"

Ekkor egy kicsit felálltam, ettem pár szeletet a bejglibõl. Karácsonyi ajndék volt ez is, nagy és bölcs marketing igazgatónk ezzel találta meglepni a hû alkalmazottait. Nem is bántam, hiszen úgysem volt idõm beszerezni egyet. A mákos kicsit keserû volt, a diósban meg akadt egy-két héjdarab is, de most ez annyira nem érdekelt. Gyorsan fogat mostam, hogy ne legyen mákos a ...

Folytats a blogon ... agifoz.blogspot.com/2011/12/diszcsoma...

sponsored links

Keres?s