Dzsem Pékség

2011-12-29

sponsored links

Egyre jobban el vagyunk látva jó reggelizõ helyekkel Budapesten, habár a pesti oldal még mindig több hellyel büszkélkedhet, mivel sajnos Buda erõsen le van maradva(mentségére legyen mondva: van egy remek Szendzsója!).
Pestet tovább erõsítendõ, a Dzsem pékség a város központjában található - igaz, ehhez képest kissé eldugott helyen, de ezt az egy kis "kellemetlenséget" leszámítva mást nem lehetne felróni nekik. Mondjuk olyan szomszéddal, mint a Mák Bistro, talán kicsit felelõtlenség is bírálni az elhelyezkedését, és egyébként nagyon hangulatos kis helyiséggel várják a közeli minisztériumok derék dolgozóit vagy éppen a CEU egyetemistáit.
Rettentõen finomak a péksüteményeik, plusz található még itt mindenféle bagelvariáns vagy olyan remek dolgok, mint például a sonkás croissant.
Minden remek volt az általunk kóstolt dolgokból, legyen szó a lazacos bagelrõl vagy a fentebb már említett croissant-ról.
Ugyanezt mondhatom el a juharszirupos csavartról esetleg a nem igazan édességnek számító, de mégis ide sorolandó vajas croissant.

Mind-mind csodálatos volt, ahogy azt már korábban más blogok is megírták. Jelen esetben csak a sor végére tudnék ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/hinyenc/~3/fc...

sponsored links

Keres?s