DVD csúszása

2011-09-26

sponsored links



Kedves Olvasók, és MEGRENDELÕK!

A tortadíszítés alapjai c. könyv, mint láttátok már többen is, hamarosan a könyvesboltokban is megvásárolható lesz. A http://www.bookline.hu/ oldalon már rendelhetõ is, sõt akciósan.

Tudnotok kell, hogy a könyvhöz szorosan hozzátartozik a DVD is, amit viszont csak a http://www.lorincztimea.hu/ oldalon lehet megvenni, SEHOL MÁSHOL.
Aki könyvesboltban veszi meg a könyvet, természetesen külön csak a DVD-t megrendelheti a http://www.lorincztimea.hu/ oldalon bármikor, amikor szeretné. Folyamatosan kapható lesz.

FONTOS!!!

Akik már megrendelték a könyvet a DVD-vel együtt, tudniuk kell, hogy a könyvet postázom a hétvégén, viszont, sajnálatos módon a DVD-t csak késõbb fogom tudni elküldeni. Minden könyvbe teszek majd errõl egy figyelmeztetõ anyagot, hogy mindenkihez eljusson az információ.

A DVD elkészült, viszont a sokszorosításkor jogproblémák merültek fel, azaz tettem a filmek alá kísérõ zenét, klasszul keverve, stb, viszont van, amit le kell vennem, nem mehet ki vele a DVD, nem lenne rá engedélyem. Abszolút az én hibám, hogy erre ...

Folytats a blogon ... tortadiszites.blogspot.com/2011/09/dv...

sponsored links

Keres?s