DVARAKA BURFI indiai édesség

2011-10-18

sponsored links

 

Az indiai édességek - nagyon édesek és omlanak, szétolvadnak a szájunkban. Amikor már ezen túl vagyunk, akkor szoktam elárulni, hogy ez az ellenállhatatlan csoda, amibõl még egyet kell venni, mert annyira finom, - csicseriborsó lisztbõl készült.


A csicseri borsó liszt - kiváló fehérjeforrás, és sok könnyen oldódó étkezési rost, úgynevezett összetett szénhidrát található benne. A növényi rostok javítják az emésztést, és erõsítik az immunrendszert.
Ezen kívül a csicseri borsó liszt gazdag E és B vitaminban, káliumot, kálciumot, magnéziumot, vasat, és cinket tartalmaz.
Ezért bármilyen csicseri borsó liszt hozzáadásával készült étel, vagy édesség magas biológiai értékkel rendelkezik.

 
400g vaj
400g csicseri borsó liszt
250ml tej
250ml víz
250g finomítatlan nádcukor (por) ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2011/10/18/dvar...

sponsored links

Keres?s