Duplán kókuszos krém citromos eperrel
sponsored links
Egyszerû, ugyanakkor mégis különleges a friss, üde eper társítása az édes, sûrû kókuszkrémmel. A meleg, nyári napokon jól behûtve élvezhetõ igazán, így ideális a vendégvárásra is: elõzõ este elkészíthetjük, másnap már csak díszíteni kell.
Duplán kókuszos krém citromos eperrel
A kókuszos krémhez:
-4 dl kókusztej
-4 tojássárgája
-4 evõkanál cukor
-fél vaníliarúd kikapart belseje
-3 evõkanál kókuszreszelék
-25 dkg mascarpone
Az eperszószhoz:
-40 dkg eper
-1 evõkanál citromlé
-1 citrom héja
-2-3 evõkanál porcukor
Elõször a sodót fõzzük meg, mert ki kell hûteni.
2 lábosra lesz szükségünk, a nagyobbikban vizet forralunk. Egy mérettel kisebb edényben elkeverjük a...
Duplán kókuszos krém citromos eperrel
A kókuszos krémhez:
-4 dl kókusztej
-4 tojássárgája
-4 evõkanál cukor
-fél vaníliarúd kikapart belseje
-3 evõkanál kókuszreszelék
-25 dkg mascarpone
Az eperszószhoz:
-40 dkg eper
-1 evõkanál citromlé
-1 citrom héja
-2-3 evõkanál porcukor
Elõször a sodót fõzzük meg, mert ki kell hûteni.
2 lábosra lesz szükségünk, a nagyobbikban vizet forralunk. Egy mérettel kisebb edényben elkeverjük a...