Dupla foszlós kalács Emõke konyhájából
sponsored links
Na, elmaradtam az írásokkal, a sütemények gyorsabban készülnek. :)
Már a harmadik kalácsot sütöm ki így egymás után, annyira fogy. Nem is csodálom, tényleg finomak. A dupla cím arra utal, hogy két adagnyi kalácstészta sül meg egyben, tehát egy óriás, közepes tepsinyi csoda kel meg. :) És nagyon-nagyon finom. A Nosalty.hu oldalán Emõke konyhájában leltem a receptre.
Amire érdemes figyelni, hogy ne kelesszük túl a tésztát, már fél óra alatt is a duplájára dagad. A tepsiben még terülni fog, így érdemes közepes méretûben sütni. Aggódni nem kell, mind elfogy! Amint látjátok, még nem igen megy a tökéletes fonás, a második már jobb lett. De a végeredményt ez nem befolyásolja!
Emõke receptjét ITT TALÁLJÁTOK! Süssetek kalácsot és ne vegyétek! A különbséget zongorázni lehet!