Donum Terrae receptverseny 1. hét
sponsored links
Donum Terrae magkrémeké a fõszerep |
Egy igazán ínyenc játékot követhettek figyelemmel 3 héten keresztül a blog hasábjain. 24 gasztroblogger ragad fakanalat, akik bemutatják Donum Terra magkrémekbõl készült finomságaikat.
Jelszavunk: Fõzz a Donum Terrae-vel!
Röviden a márkáról: Danyi Éva ügyvezetõ, a termékek emblematikus képviselõje prémium minõségû magkrémek és magolajok forgalmazásával foglalkozik. A maga nemében egyedülálló a piacon. Csupa természetes alapanyag sok-sok szeretettel és nagy odafigyeléssel megalkotva. Személy szerint a tökmagolaj és a tökmagkrém nagy rajongója vagyok.
Tudj meg többet a termékekrõl itt: http://donumterrae.hu/
Az elsõ héten 8 blogger tálal fel nekünk virtuális asztalukon elõételeket tökmag-, dió-, szezám-, mandula-, kendermag-, napraforgó-, földimogyoró- és mogyorókrémbõl.
A következõ bloggereket üdvözölhetjük az elsõ hét csapatában:
1. Barakonyi Krisztina http://illeskriszkonyhaja.blogspot.hu/
2. Varga Anikó http://vargaani.blogspot.hu
3. Gyepes Gabojsza http://gabojsza.cafeblog.hu/
4. Szenti Gabriella http://suniskanal.blogspot.hu/
5. Steffel Csaba http://orultenjoetelek.blogspot.hu6. Kard Éva http://gizi-receptjei.blogspot.hu/
7. Hajós Ágnes http://atetovaltlanykonyhaja.cafeblog.hu/8. Nagy Krisztina http://krisztakonyhja.blogspot.hu
3 tagú zsûri és a közönség egyaránt dönt majd a legjobb receptekrõl. Errõl a hét folyamán bõvebben olvashattok majd a blogon.
Holnap én is hozok egy kis inspiráló elõételt Donum Terrae diókrémmel: Diós focaccia vargányával és rozmaringos kencével
Kövessétek az ínyenc tesztelés minden részletét a Boldog Kukta blog hasábjain!
Gasztroblog Boldog Kuktától
Csipetnyi vidéki virtus, derûvel fûszerezve!