Dolce Vita - az én (íz)világom: Mediterrán randevú - szent jakab kagyló héjában zöld salátával, szárított paradicsomos gesztenyés polenta és sültpaprika zselé kísérõvel, pirított fenyõmagos-mandulás s
sponsored links
Ha egy jó könyvet olvasok, mindig képes vagyok olyan szinten a hatása alá kerülni, hogy úgy érzem, az adott pillanatban megélem az eseményeket.
Így történt ez tegnap este is. S az lett az átélés vége, hogy hiányozni kezdett a nyár, a tenger, a tenger illata és az ezzel járó finomságok.
Visszahoztam belõle ma délelõtt annyit, amennyit csak tudtam
DOLCE VITA - AZ ÉN (ÍZ)VILÁGOM: MEDITERRÁN RANDEVÚ - SZENT JAKAB KAGYLÓ HÉJÁBAN ZÖLD SALÁTÁVAL, SZÁRÍTOTT PARADICSOMOS GESZTENYÉS POLENTÁVAL ÉS SÜLTPAPRIKA ZSELÉ KÍSÉRÕVEL, PIRÍTOTT FENYÕMAGOS-MANDULÁS SÜLT ÉDESKÖMÉNY TÁRSASÁGÁBAN
Hozzávalók - 2 személyre
- 8 db. szent jakab kagyló
- 2 db. szent jakab kagylóhéj
- kevés reszelt citromhéj és apróra vágott petrezselyem, só, bors
sült paprika zseléhez
- fél nagyobb piros pritaminpaprika megsütve
- 2 ek. paradicsomlé ...